"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Road and Safety show 2011

Road and Safety show 2011 σε Έδεσσα και Γιαννιτσά

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας θα «ξεδιπλωθεί» από 18 έως και 20 Νοεμβρίου στη Βέροια, την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των δημοφιλών περιοδικών Auto Τρίτη , Moto Τρίτη και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», σε συνεργασία με τους δήμους Βέροιας, Έδεσσας και Πέλλας.
Κατά το τριήμερο αυτό το πολυμελές επιτελείο των περιοδικών και του Ινστιτούτου θα κινηθεί με μία πλειάδα νέων μοντέλων της ελληνικής αγοράς στα όρια των Δήμων (δημιουργώντας άρθρα για ασφαλή οδήγηση και ξεχωριστές φωτογραφήσεις για τεύχη που θα ακολουθήσουν) ενώ παράλληλα έχουν προγραμματίσει – σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές- μία σειρά ενεργειών ενημέρωσης με στόχο την προαγωγή της οδικής ασφάλειας.....
Η δημοσιογραφική ομάδα των περιοδικών θα ενημερώνει από «πρώτο χέρι» για την ενεργητική ασφάλεια, την οικονομική οδήγηση, τις σύγχρονες ηλεκτρονικές τεχνολογίες οι οποίες στοχεύουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και τις πιο πρόσφατες «καθαρές» τεχνολογίες οχημάτων οι οποίες είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ημέρου της οδικής ασφάλειας:
Πέμπτη 17 Νοεμβρίου
Συνεντεύξεις τύπου:
Βέροια 2 το μεσημέρι στο Δημαρχείο
Γιαννιτσά 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο
Έδεσσα 8 το βράδυ στο Δημαρχείο

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου Bέροια
Εκκίνηση του καραβανιού των οχημάτων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Εκδήλωση στη Βέροια - Πλατεία Ωρολογίου - από 17:00 έως 20:00. Θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα Test drive για το κοινό, μαζί με τους δημοσιογράφους του Auto Τρίτη, οδήγηση προσομοιωτή, διανομή εντύπου οδικής ασφάλειας, ομιλία σχετική με την οδική ασφάλεια και τις νέες τεχνολογίες.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου Έδεσσα
Εκδήλωση στην Έδεσσα από 11:00 το πρωί έως 15:00 στην πλατεία Στουγιαννάκη, η οποία θα περιλαμβάνει ελεύθερα Test drive για το κοινό, μαζί με τους δημοσιογράφους του Auto Τρίτη, οδήγηση προσομοιωτή, διανομή εντύπου οδικής ασφάλειας, ομιλία σχετική με την οδική ασφάλεια και τις νέες τεχνολογίες.

Παράλληλα, η τοπική λέσχη μοτοσικλέτας θα ετοιμάσει σκηνικό τρακαρίσματος αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα. Οι εμπλεκόμενοι τραυματίες, ηθοποιοί του τοπικού θεάτρου της πόλης, θα είναι μακιγιαρισμένοι. Στη συνέχεια με καπνογόνα, με ηχητικά από τρακάρισμα και σειρήνες άμεσης βοήθειας, θα πραγματοποιηθεί απεγκλωβισμός.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου Γιαννιτσά
Εκδήλωση στα Γιαννιτσά από τις 11 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία ΕΠΟΝ.» η οποία θα περιλαμβάνει ελεύθερα Test drive για το κοινό, μαζί με τους δημοσιογράφους του Auto Τρίτη, οδήγηση προσομοιωτή, διανομή εντύπου οδικής ασφάλειας, ομιλία σχετική με την οδική ασφάλεια και τις νέες τεχνολογίες.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί απεγκλωβισμός.
Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου