"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ερήμωσε η αγορά των Γιαννιτσών και γέμισε το Jumbo!!



Έρημη πόλη θυμίζουν τα Γιαννιτσά
Εικόνα ερήμωσης παρουσιάζουν οι εμπορικοί δρόμοι των Γιαννιτσών καθώς φαίνεται πως την χαριστική βολή στην ήδη δραματική κατάσταση λόγω της κρίσης, ήρθε να δώσει η λειτουργία του πολυκαταστήματος στα όρια της πόλης. Άφαντοι οι καταναλωτές. Άφαντοι όμως και οι τοπικοί μας άρχοντες που δεν τολμούν να περπατήσουν στα πεζοδρόμια της αγοράς. Τα κατάφεραν όλοι μαζί οι τοπικοί μας αστέρες που στο παρασκήνιο  έδωσαν κυριολεκτικά τα ρέστα τους για να λειτουργήσει το πολυκατάστημα, την ίδια ώρα που στο προσκήνιο...

...πουλούσαν φρούδες ελπίδες  στους ανήσυχους μικρομεσαίους εμπόρους της πόλης μας.
     Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει από τους εκατοντάδες παρευρισκομένους στις συνελεύσεις που έγιναν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τι έλεγαν οι υποκριτές που μας εκπροσωπούν; Που είναι όλοι αυτοί που θα μπορούσαν άνετα να σταματήσουν μια διαδικασία που από την αρχή ως το τέλος ήταν παράνομη; Οι απίστευτοι λοιπόν του μεγαλύτερου σκανδάλου στην περιοχή μας απλά κρύβονται. Κρύβονται γιατί φταίνε όλοι τους.
     Άφαντοι λοιπόν, οι Καραμάνης-Κεχαγιάς(ο δεύτερος εμπλέκεται και στην κατασκευή του έργου!), άφαντη η κ. Τζάκρη που αφού διόρισε τους περισσότερους στο jumbo, προτιμά να περπατά στο Κολωνάκι. Εξαφανισμένος και ο λαλίστατος Καρασμάνης(το γραφείο του οποίου επίσης διόρισε αρκετούς στο Jumbo), εξαφανισμένος από την αγορά και ο Δήμαρχος κ. Στάμος(είχε δηλώσει πως το Jumbo θα μείνει στα χαρτιά ο αθεόφοβος) άφαντοι κι ο Περιφερειάρχης μας ο κύριος Θόδωρας Θοδωρίδης που προτιμά να ταξιδεύει σε μακρινές χώρες( δεν άφησε γωνιά για γωνιά του πλανήτη) 
παρά να απολογείται στους εξαπατημένους εμπόρους της πόλης, που τους διαβεβαίωνε πως θα έκοβε το έργο!!
    Άφαντη και η τραγική φιγούρα που διοικεί τον εμπορικό σύλλογο αυτής της δύσμοιρης πόλης. Εξαφανισμένος και ο απίστευτος πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πέλλας, που από την πρώτη στιγμή κινούσε όλα τα νήματα για να μας φορτώσει το πολυκατάστημα. Άφαντοι όλοι τους , όπως κάνουν όλοι οι εγκληματίες που μετά την διάπραξη του εγκλήματος σπεύδουν να χαθούν στην ασφάλεια που τους προσφέρει το λημέρι τους.
    Κρίμα για αυτή την πόλη. Κρίμα.
πηγή:Πέλλα Δώθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου