"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Για γέλια ή για κλάματα;

Συκοβάρης –Αιβαζίδης .Καθημερινά γίνονται «από δύο χωριά χωριάτες!»


Αιβαζίδης Γιάννης (φώτο loudias)
Το πνεύμα αγάπης και ειρήνης των Χριστουγέννων φαίνεται (δυστυχώς) πως δεν άγγιξε τους δύο Αντιδημάρχους Πέλλας, κυρίους Βασίλη Συκοβάρη και Γιάννη Αιβαζίδη , οι σχέσεις των οποίων βαθμιαία και σταθερά επιδεινώνονται με αποτέλεσμα , οι παροικούντες «εν τη Ιερουσαλήμ» να κάνουν λόγο για ανοιχτή σύρραξη.
Ο πρώτος από την Κρύα Βρύση και χρόνια αντιδήμαρχος στις προηγούμενες θητείες και νυν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών , ο δεύτερος  Γιαννιτσώτης, αντιδήμαρχος στην δημοτική ενότητα Κρύας Βρύσης...

...πρώην συνεργάτης του κ. Καρασμάνη δίνουν ο καθένας την μάχη τους να περάσουν με πυγμή τις προσωπικές τους επιλογές.
Βασίλης Συκοβάρης
Οι γνώστες των εσωτερικών υποθέσεων της παράταξης του κ. Στάμκου κάνουν λόγο για τραγελαφικά περιστατικά με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αντιδημάρχους. Στις διαδικασίες της κόντρας εμπλέκονται πλέον και άτομα (κυρίως υπάλληλοι και παρατρεχάμενοι)μέλη των προσωπικών ομάδων που οι δύο «γίγαντες» όπως τους αποκαλούν οι θαυμαστές τους, φρόντισαν να δημιουργήσουν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν καθήκοντα.
Τραγικά πράγματα δηλαδή σε μια περίοδο που θα έπρεπε να θέτουν σε προτεραιότητα τα φλέγοντα ζητήματα του δήμου και όχι τις προσωπικές και ανούσιες σκοπιμότητες. Κάποια στιγμή αναμένεται επιτέλους και η αντίδραση του κ. Δημάρχου.
πηγή:Πέλλα-Δώθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου