"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Η Παραμυθούπολη ανοίγει σήμερα στις 6:30 μμ και περιμένει μικρούς και μεγάλους φίλους της

paramithoupolh-newΤο πιο όμορφο, το πιο παραμυθένιο χωρίο «ανοίγει τις πύλες του». Αϊ Βασίλης, ήρωες παραμυθιών, ξωτικά, πυροτεχνήματα και κάλαντα ανοίγουν το πιο παραμυθένιο χωριό του Δήμου Πέλλας, την Παραμυθούπολη, σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών. Τα παιδιά της Διασχολικής Ομάδας Θεάτρου μας καλωσορίζουν με τα κάλαντα των Χριστουγέννων, στο ξεκίνημα των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Μια ώρα αργότερα, στις 7.30 μ.μ., στον πεζόδρομο, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις προσεχείς ημέρες έχει ως εξής:
- Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα:
Το κομμωτήριο «Mirror» στο σπιτάκι του Αι. Βασίλη θα δημιουργήσει απίθανα χτενίσματα για τους μικρούς μας φίλους.
- Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί:
Ο Αδέσποτος του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών προσκαλεί τους μικρούς του φίλους στο εργαστήρι εικονογράφησης από τον δημιουργό του, τον Βαγγέλη Παπαβασιλείου στο σπιτάκι του Αι. Βασίλη.
Στις 7.00 το απόγευμα της ίδια ημέρας, όλα τα παιδιά είναι καλεσμένα σε μια απογευματινή παραμυθο...αγκαλιά .Στην αφήγηση παραμυθιών η νηπιαγωγός Κική Δημητριάδου.
- Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 10.00 το πρωί:
Από το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών Θεατρικό Παιχνίδι με την Αναστασία Χατζηλιάδου.
Στις 6.00 το απόγευμα μουσικά εορταστικά ακούσματα από τις Χορωδίες: Παιδική Χορωδία 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, Παιδική Χορωδία Ωδείου Θεσ/νίκης, Μικτή Χορωδία Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας, Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μυλοτόπου «ΟΙ ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ», Μαέστρος: Αντώνης Παπαδόπουλος.
Καθημερινά στο χώρο του Πολύκεντρου θα λειτουργεί ομαδική έκθεση φοιτητών του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων τεχνών της σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Ζωγραφική Χαρακτική. Ώρες: 10.00 π.μ. εως 2.30 μ.μ. και 5.00 μ.μ έως 10.00μ.μ.
πηγή:Λόγος της Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου