"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Με λαμπρότητα, κέφι & ζωντάνια η «Χριστουγεννιάτικη γιορτή» των παιδιών του ΚΔΑΠ Γιαννιτσών

kdap-giannitsa-giortiΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα, με κέφι, ζωντάνια και μεγάλο μεράκι, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η «Χριστουγεννιάτικη γιορτή» των παιδιών του ΚΔΑΠ Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. ΠΕΛΛΑΣ. Η όμορφη γιορτή έγινε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον που το κοσμούσαν υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές παιδιών από χαλκό και εντυπωσιακά σκηνικά φιλοτεχνημένα όλα από τους μικρούς μας φίλους, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν σε όλους πλούσια εδέσματα, προσφορές των γονέων.
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης τα μικρότερα παιδιά παρουσίασαν όμορφες μουσικές χορογραφίες, στην συνέχεια υποδύθηκαν με επιτυχία τον ρόλο τους στο μουσικό παραμύθι «Η Αγέλαστη Πολιτεία» των αδελφών Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα και προς το τέλος παρέλαβαν τις προσωπικές κατασκευές τους από χαλκό, αναμνηστικά δώρα ''γούρια και ημερολόγια'' για το έτος 2012.
Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κα Ερασμία Λούσπα, η οποία, αφού ευχήθηκε σε όλους, χαιρέτησε τους «πρωταγωνιστές» της ημέρας και τους γονείς τους, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την ποιότητα της προσφοράς υπηρεσιών του προσωπικού του Κέντρου.
Το ΚΔΑΠ Γιαννιτσών πρωτοτυπεί κάθε χρονιά στο χώρο του παρουσιάζοντας παρόμοιες εκδηλώσεις, οι οποίες στέφονται με επιτυχία γεγονός που υποδηλώνει την ενεργή συμμετοχή των παιδιών και την θέληση τους για ''Δημιουργία και Απασχόληση''.

''Σας ευχόμαστε Ολόψυχα Καλές Γιορτές''
πηγή:Λόγος της Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου