"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ημέρες εθελοντισμού από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του «Αγαθοβούλειου» 3ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών

Με σύνθημα την «αγάπη» και επειδή το «καλύτερο δώρο πάντα είναι η ίδια η ζωή» ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του «Αγαθοβούλειου» 3ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών διοργανώνει τις «ημέρες εθελοντισμού» Πρόκειται γα μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη συμμετοχή σε κοινωνικές παρεμβάσεις αγάπης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων έχει ως εξής:
12 -22 Δεκεμβρίου 2011
Συλλογή τροφίμων, ρούχων, παιχνιδιών και άλλων χρηστικών αντικειμένων καθημερινά από ώρα 12:30 έως 14:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.....
 Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011
Εισήγηση στη σχολική κοινότητα για την εθελοντική αιμοδοσία από τον υπεύθυνο του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου από τις 9:00 έως τις 9:30 το πρωί.
Αμέσως μετά στις 9:30 θα ακολουθήσει εθελοντική αιμοδοσία ενηλίκων σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011
Ενημέρωση για θέματα πρώτων βοηθειών στις τρεις μεγάλες τελευταίες του σχολείου από υπεύθυνο εκπαιδευτή του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου από τις 11:40 έως τις 13:15 το μεσημέρι.
Μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές οι διοργανωτές σκοπεύουν να ενισχύσουν το «Γεύμα Αγάπης» της ενορίας του Αγίου Γεωργίου και Νικολάου Γιαννιτσών.
Να προσφέρουν βοήθεια στο Οικοτροφείο της Μητρόπολης «Παναγιά η Οδηγήτρια» στα Γιαννιτσά.
Να εμπλουτίσουν την Τράπεζα αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών και φυσικά να παρέχουν πολύτιμες και χρήσιμες γνώσεις στους μαθητές και μαθήτριες του «Αγαθοβούλειου» 3ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, σχετικές με την εθελοντική αιμοδοσία και την επιμόρφωση τους στις πρώτες βοήθειες.
Παράλληλα τα μέλη του Συλλόγου εύχονται σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα , με υγεία, ειρήνη και ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου