"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Διάρρηξη


 
klopi-spitiΟι κλοπές έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και λόγω της κρίσης εντείνονται μέρα με τη μέρα, όπως και με την ασύστολη λαθρομετανάστευση.Ένα ακόμη περιστατικό συνέβη στο Συνοικισμό Καρυωτών, το βράδυ της Παρασκευής, περί τις 8
το βράδυ, όταν οι ιδιοκτήτες της οικίας έφυγαν για ψώνια.

Όταν γύρισαν και άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους, βρέθηκαν ενώπιος ενωπίω με τους διαρρήκτες, οι οποίοι είχαν προηγουμένως σπάσει το παράθυρο της κουζίνας, εισήλθαν εντός της οικίας και άδειασαν ότι βρήκαν, από χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή.
Την ώρα που τους είδαν οι ιδιοκτήτες και μέχρι να αντιδράσουν, οι διαρρήκτες το έσκασαν τρέχοντας από το σπασμένο παράθυρο.
Ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια των Γιαννιτσών, όπου κατέφθασε άμεσα και έκανε την έρευνα ώστε να βρει στοιχεία και πιθανών αποτυπώματα.
Οι δράστες αναζητούνται.
Μεγάλη προσοχή όταν φεύγουμε από τα σπίτια μας. Κλειδώνουμε καλά, κατεβάζουμε τα παντζούρια και ελέγχουμε για υπόπτους όλες τις ώρες της ημέρας. Αν δούμε οποιαδήποτε περίεργη κίνηση από αγνώστους ειδοποιούμε εγκαίρως την Αστυνομία.
Η εγκληματικότητα και η ανασφάλεια είναι εκείνες που περισσότερο από κάθε άλλο απασχολούν όλους μας, πόσο μάλλον μετά και τα γεγονότα με τους βιαστές-ληστές που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.
Προσοχή ακόμη στους επιτήδειους, που ειδικά σε χωριά το έχουν κάνει σύστημα και πηγαίνουν σε ηλικιωμένους, δήθεν ως γνωστοί των παιδιών τους, με σκοπό να τους κοροϊδέψουν και να τους πάρουν χρήματα. ενημερώνετε τους γονείς και τους παππούδες. Έχουν πέσει πολλοί θύματα.
Χ.Π
πηγή:Λόγος της Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου