"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Διεθνής μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»


evdomos-matathoniosΟ 7ος Διεθνής Μαραθώνιος ΄΄ Μέγας Αλέξανδρος΄΄ , θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου, με τη συμμετοχή Δρομέων από όλο τον κόσμο. Η εκκίνηση της κλασσικής διαδρομής των 42.195μ , θα γίνει στην Πέλλα , στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στις 8.30 π.μ., ενώ θα πραγματοποιηθούν και δρόμοι 5.000μ ( Μοναστηρίου –Θεσσαλονίκη, 10.000μ ( Αμπελόκηποι – Θεσσαλονίκη) , καθώς και δρόμος 1.000μ ( πλ. Αριστοτέλους – Θεσσαλονίκη)μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Κοινωνικής Προσφοράς.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, για τις οποίες παρέχονται πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Μαραθωνίου www.atgm.gr
Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών , προετοιμάζεται εντατικά για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της Διοργάνωσης , που θα μεταδοθεί από την ΕΤ3 και από Διεθνή ΜΜΕ.
ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 1.300μ
Ο Δήμος Πέλλας , διοργανώνει Δρόμο 1.300 μ. για παιδιά και για ενήλικες , που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου, στην Πέλλα, ώρα 8.40πμ, αμέσως μετά την εκκίνηση της κλασσικής διαδρομής των 42.000μ.
Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής .
Πληροφορίες – εγγραφές :
- Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας , Δημαρχείο Γιαννιτσών , τηλ 2382 3 50809
Υπεύθυνη : Δώρα Συλλέκτη
- Πέλλα – πρώην Δημαρχείο- , τηλ 2382 3 51770
Υπεύθυνη : Μελωδία Μπουμπούση
πηγή: http://www.logospellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου