"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συνελήφθηκε η 53χρονη από τα Γιαννιτσά που επιχείρησε να κάψει ζωντανό τον σύζυγο της



Περισσότερο από ένα μήνα αναζητούσαν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Πέλλας την 53χρονη γυναίκα που προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον σύζυγό της στις 10 Φεβρουαρίου, μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν μέσα στο σπίτι τους στα Γιαννιτσά της Πέλλας.
Η 53χρονη αναζητούνταν παντού βάσει εντάλματος σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε εκδοθεί σε βάρος της και τελικά συνελήφθη σε συγγενικό της σπίτι. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών για να της απαγγελθούν κατηγορίες και στη συνέχεια θα απολογηθεί στον ανακριτή...

Το περιστατικό είχε συμβεί όταν, μετά από έναν έντονο καυγά, η 53χρονη άρπαξε ένα μπουκάλι με βενζίνη, περιέλουσε με το περιεχόμενό του τον 52χρονο σύζυγό της και του έβαλε φωτιά! Οι φλόγες τύλιξαν τον άτυχο άνδρα και του προκάλεσαν εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα! Και ενώ η 53χρονη έσπευσε να εξαφανιστεί, το θύμα μπήκε σε ένα ταξί και πήγε στο Γενικό νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 
Όμως, η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στην Θεσσαλονίκη, όπου εισήχθη αμέσως στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Παπανικολάου». Εκεί διηγήθηκε στους αστυνομικούς ό,τι είχε συμβεί και εκείνοι ερεύνησαν το σπίτι του ζευγαριού, όπου βρήκαν μια καμένη κουβέρτα, ένα καμένο μπουφάν και ένα καμένο κινητό.
πηγή: http://pelladothe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου