"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες σελίδες ζωγραφικής για παιδιά


Το να κρατάς τα παιδιά απασχολημένα ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων που δεν έχουν σχολείο κι εσύ τρέχεις και δε φτάνεις είναι αρκετά σημαντικό.
Το θέμα όμως και το μεγάλο στοίχημα θα έλεγα, είναι να μη τα παρκάρεις μπροστά στην τιβί να αποβλακωθούν και ταυτόχρονα να διατηρήσεις το πνεύμα των γιορτών. Οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα βάλεις να χρωματίζουν έτοιμες χριστουγεννιάτικες σελίδες ζωγραφικής με διάφορες χριστουγεννιάτικες εικόνες.

Κι επειδή ξέρω ότι έχεις αγοράσει μεν έτοιμα βιβλιαράκια αλλά ποτέ δε σου φτάνουν γιατί είναι και γρήγορα τα άτιμα...

... κατέβασε έτοιμες χριστουγεννιάτικες σελίδες ζωγραφικής από το ίντερνετ και εκτύπωσε τες. Μάλιστα μπορείς να τις τυπώσεις περισσότερες από μια φορές και να ζητήσεις από τα παιδιά να κάνουν παραλλαγές για να ψηφίσετε στο τέλος οικογενειακά την καλύτερη που θα κολλήσετε στην πόρτα του δωματίου τους.
Χριστουγεννιάτικες σελίδες ζωγραφικής με πολύ όμορφα θέματα θα βρείτε στις παρακάτω ιστοσελίδες:
Επίσης ακόμα κι αν δεν έχεις παιδιά αλλά περιμένεις παιδιά συγγενών για τις γιορτές μπορείς να τυπώσεις μερικές σελίδες και να αγοράσεις 1-2 σετ φτηνών μαρκαδόρων για να σου βρίσκονται ώστε να μη βαρεθούν τα παιδιά.
Τέλος, επειδή πολλές από αυτές τις σελίδες με χριστουγεννιάτικες εικόνες βασίζονται στις διαφημίσεις τους και πετάγονται διάφορα popup παράθυρα, μην αφήσεις τα παιδιά να τις ψάξουν μόνα τους.
Πηγή  sheblogs.eu
πηγή: http://pelladothe.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου