"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ

Κυβέρνηση για γέλια… υπουργείο για κλάματα!

Τελικά στο υπουργείο υγείας βάλθηκαν να μας τρελάνουν. Ο πολύς κατά τα άλλα Ανδρέας Λοβέρδος που παρουσιάζεται να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί του φαίνεται ότι υπέκυψε σε πιέσεις. Και αυτό γιατί με νέα του απόφαση που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ανατρέπει πρόσφατη απόφασή του που επίσης δημοσιεύτηκε και αυτή σχετικά με τη δυναμικότητα των Νοσοκομείων της Π.Ε. Πέλλας. Ενώ λοιπόν στην πρόσφατη απόφασή του καθόριζε το Νοσοκομείο Γιαννιτσών να λειτουργεί με δυναμικότητα 180 κλινών και το αντίστοιχο της Έδεσσας με 175 ορίζοντας ως έδρα της ενιαίας διοίκησης το Νοσοκομείο Γιαννιτσών που ήταν μια λογική και ρεαλιστική απόφαση, μέσα σε λίγες εβδομάδες αναίρεσε την απόφαση του αυτή.......
και με νέα καθορίζει τα δύο Νοσοκομεία να λειτουργούν με 175 κλίνες ενώ την έδρα της ενιαίας διοίκησης θα την καθορίσει στο επόμενο τρίμηνο.
Επειδή λοιπόν φαίνεται ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του μισού πληθυσμού και πλέον της Πέλλας και των γύρω περιοχών και επειδή στο παιχνίδι αυτό φαίνεται ότι μπήκε και ο υπουργός , μάλλον είναι καιρός να αντιληφθούν ότι οι πολιτικοί τσαρλατάνοι δεν έχουν μέλλον στην πολιτική γιατί απλά τους απορρίπτει η ίδια η κοινωνία.
Περιμένουμε την αντίδραση των τοπικών παραγόντων της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής που οφείλουν να πάρουν θέση αντί να κρύβονται πίσω από γενικόλογες ανακοινώσεις για ψηφοθηρικούς λόγους. Το δίκαιο είναι δίκαιο και δεν μπορεί να αλλάξει κύριε «υπουργέ του μπάχαλου».
Ας είμαστε λοιπόν οι Γιαννιτσιώτες λίγο πιο σοβαροί γιατί:
Σοβαρός δεν είναι ο παθιασμένος με έναν σκοπό. Αυτός είναι οραματιστής. Σοβαρός είναι ο ικανός να φτάσει στο τέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου