"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η μουσική στην πόλη μας

Ανοίγει τις πύλες του το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών


aleksandreio-mousiko-sxoleioΤο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιάννη Ανδρόνογλου, ανοίγει τις πύλες του στο σπουδαστικό και φιλόμουσο κοινό του Δήμου Πέλλας. Στελεχωμένο με επιστημονικά καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές μουσικής, προσφέρει υψηλού κύρους μουσικές σπουδές.
Ο υποψήφιος σπουδαστής, με την εγγραφή του στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, εισάγεται στον εκπαιδευτικό κόσμο της μουσικής, όπου μαζί με την εκμάθηση μουσικού οργάνου που επιλέγει (συμπεριλαμβανομένης και της φωνητικής τέχνης), καταρτίζεται σε θεωρητικό επίπεδο και, επίσης, συμμετέχει σε μικρά και μεγάλα φωνητικά και οργανικά σύνολα.
Οι σπουδές στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, οδηγούν στην απόκτηση πτυχίων καθηγητών μουσικής και διπλωμάτων σολίστ (για τα αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού όργανα), και στην πιστοποίηση εκτελεστικής επάρκειας (για τα μη αναγνωρισμένα όργανα.).
Το κύρος του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών διασφαλίζει την ανταγωνιστικότητα των τίτλων σπουδών που αποδίδει.
Εγγραφές στην Γραμματεία του Ωδείου, Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-15.00, και Σάββατο 09.00-13.00.
Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, Αγ. Γεωργίου 2, 58100, Γιαννιτσά
Τηλ: 2382024434

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου