"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ποδηλατοδρομία στα Γιαννιτσά


Πάνω από 700 συμμετοχές στο γύρο των Γιαννιτσών με ποδήλατο (photos)

Πάνω από 700 παιδιά έλαβαν μέρος στην ποδηλατοδρομία που οργάνωσε ο Δήμος Πέλλας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας.
Τα παιδιά συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και ζωντάνια δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα στο κέντρο της πόλης  των Γιαννιτσών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα Γραφεία  Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης  Γιαννιτσών καθώς και με το τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και συμμετείχαν όλα τα Δημοτικά σχολεία, το 1ο, 2ο και 3ο γυμνάσιο Γιαννιτσών, καθώς και 120 μαθητές του 1ου Λυκείου που συντονισμένοι σε ομάδες περιφρούρησης των μικρότερων παιδιών βοήθησαν στην απόλυτα  ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας. Στην ποδηλατοδρομία συμμετείχαν επίσης, το γυμνάσιο Ν. Μυλοτόπου, το Δημοτικό σχολείο Παλαιφύτου και το 1ο Δημοτικό σχολείο Κρύας Βρύσης.
Στην εκδήλωση έστειλε χαιρετισμό  ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε από τα Γιαννιτσά, ενώ παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Πέλλας κ.Κυριάκος Παντελίδης και κ. Ιωάννης Αϊβαζίδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Γιαννιτσών κ. Νίκος Σκορδής, ο Δ/ντής της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών κ Γιώργος Παπαπροδρόμου και ο αναπλ/της προϊστάμενος του γραφείου Α/βάθμιας εκπαίδευσης Γιαννιτσών κ. Αντώνης Πατσαβούδης, οι οποίοι έκαναν τις κληρώσεις  των ποδηλάτων. Επίσης κληρώθηκαν κράνη για ποδηλάτες .
Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά την Τροχαία Γιαννιτσών , τη Δημοτική Αστυνομία και το Νοσοκομείο Γιαννιτσών για τα ιδιαίτερα μέτρα ασφάλειας που έλαβαν για την επιτυχία της διοργάνωσης.
πηγή:karatzova.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου