"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τέλεση Αγιασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας από τον Σεβασμιότατο κκ. Ιωήλ



Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Η πίστη στο Θεό μας δίνει δύναμη και ελπίδα
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ τέλεσε Αγιασμό στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη. Ο Αγιασμός τελέστηκε με αφορμή την είσοδο στη νέα χρονιά και την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου διακυβέρνησης της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Μαρία Ζωγράφου και Μαρία Καράμπελα, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρούλα Κατσάρα-Βλάχου, ο Πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας κ. Κωνσταντίνος Μουσμούτης, Διευθυντές και Προϊστάμενοι υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πολίτες.

Ο Σεβασμιότατος επέδωσε στον κ. Αντιπεριφερειάχη μία εικόνα Του Χριστού την οποία έφερε από το Άγιο Όρος και ευχήθηκε «ο Χριστός να είναι συμπαραστάτης του έργου της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας». Ο κ. Θεοδωρίδης, από την πλευρά του, τόνισε τη σημασία της πίστης και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να έχουμε τη βοήθεια και την στήριξη Του Θεού σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα. Ιδιαίτερα στην παρούσα φάση, χρειαζόμαστε δύναμη και ελπίδα καθώς είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε πιο δύσκολες και απαιτητικές δράσεις με στόχο την τοπική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη». 

πηγή: http://dhmoths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου