"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ διασκεδάΖΕΙ στο 21ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της ! εσείς θα λείψετε ;




Guest Star οι Βραζιλιάνες και … οι ΒραζιλιΑΝΔΡΕΣ της Κρύας Βρύσης ! 
Μπορεί η κρίση να μην φέρνει τις Βραζιλιάνες του Ρίου στο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης, βραζιλιάνικο χρώμα και εικόνα όμως, θα μας προσφέρουν οι Βραζιλιάνες και … οι ΒραζιλιΑΝΔΡΕΣ της Κρύας Βρύσης !
Με την συμμετοχή 14 θεματικών ομάδων και έναν αριθμό 1.000 περίπου καρναβαλιστών, οι διοργανωτές του καρναβαλιού της Κρύας Βρύσης σας υπόσχονται μοναδικές στιγμές αξέχαστου και ξέφρενου καρναβαλιού ! 
Μία ενδεικτική εικόνα από τις συμμετοχές των καρναβαλικών ομάδων είναι: οι μομόγεροι, οι asterix & ovelix, οι μάγισες & οι χάρυ πότερ, οι Πειρατές & οι Πειρατίνες, τα Βιολογικά Λαχανικά και οι Κηπουροί, οι junior Master Jeff , η Disney, οι Ποδοσφαιρίστριες & οι Μαζορέτοι, οι Βενετσιάνοι & οι Βενετσιάνες στην τρόικα του 2012, οι Τσάρλεστον & οι γκάκστερ, οι τσιρλίντερς, η γενιά των 400 ευρώ, οι Bollywood , οι κλόουν και οι ξυλοπόδαροι, το άφθονο κρασί… και το κέφι μόλις ξεκίνησε στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης !
Σημαντικό γεγονός στην φετινή διοργάνωση και το επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά, είναι η ενεργή συμμετοχή στην μεγάλη παρέλαση, των καταστημάτων της πόλης, καθώς και η οικονομική στήριξη του θεσμού μέσω χορηγιών τους, σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την τοπική αγορά.
Στόχος των διοργανωτών είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες της πόλης μας στο τριήμερο των καρναβαλικών εκδηλώσεων πολύ κέφι και διασκέδαση, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις, από το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, αφήνοντας παρακαταθήκη και για τις επόμενες διοργανώσεις. Ελάτε και σεις να διασκεδάσετε μαζί μας ! 

Το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Παρασκευή 24/2 7:30 μ.μ. μουσικές εκδηλώσεις εκπλήξεις από τα καταστήματα εστίασης και καφέ της Κρύας Βρύσης

Σάββατο 25/2 11:00 π.μ. Παιδικές εκδηλώσεις με την συμμετοχή κλόουν, παντομίμας, κ.α.

Σάββατο 25/2 6:30μ.μ. Live μουσική από τοπικά συγκροτήματα με άφθονο κρασί

Κυριακή 26/2 3:00 μ.μ. Μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων

Ραντεβού όλοι μας στην Κρύα Βρύση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου