"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ρεσιτάλ κιθάρας του κιθαριστή Θεόδωρου Γκουγκουσούδη


Το Αλεξάνδρειο Ωδείο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, σε συνεργασία με την Αστική Εταιρία «Φίλιππος» Γαλατάδων και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν.Μυλοτόπου, διοργανώνει ρεσιτάλ κιθάρας του υποψήφιου Διπλωματούχου κιθαριστή  Θεόδωρου Γκουγκουσούδη (τάξη κιθάρας Γιάννη Ανδρόνογλου), σε Γαλατάδες, Γιαννιτσά και Νέο Μυλότοπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κιθαριστής Θεόδωρος Γκουγκουσούδης θα εμφανιστεί στους Γαλατάδες (Παλαιό Δημαρχείο Μ. Αλεξάνδρου) την Παρασκευή 20/1/12 και ώρα 20.00, στα Γιαννιτσά (Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο) το Σάββατο 21/1/12 και ώρα 18.00 και στο Ν. Μυλότοπο (Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μυλοτόπου) την Παρασκευή 27/1/12 και ώρα 19.30.

Θα ερμηνεύσει έργα των Dowland, Bach, Giuliani, Rodrigo, Dyens, Bogdanovic.
                                  
Θεόδωρος Γκουγκουσούδης
Γεννήθηκε στα Γιαννιτσά το 1989. Ξεκίνησε το 1999  σπουδές κιθάρας στο Αλεξάνδρειο Ωδείο Γιαννιτσών με καθηγητή τον κ. Ιωάννη Ανδρόνογλου. Είναι κάτοχος πτυχίου κιθάρας(2008) με βαθμό Άριστα, Αρμονίας  και Αντίστιξης από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης με καθηγητή τον κ. Κώστα Τσούγκρα, ενώ παράλληλα φοιτά στην τάξη διπλώματος της κιθάρας με καθηγητή τον κ. Ανδρόνογλου. Από το 2007 είναι φοιτητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ και από το 2008 ύστερα από κατατακτήριες εξετάσεις γίνεται δεκτός στην κατεύθυνση της Σύνθεσης του τμήματος με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Χρήστο Σαμαρά.
Από το 2008 εργάζεται ως δάσκαλος κιθάρας στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» -παράρτημα Θεσσαλονίκης.
πηγή: http://pelladothe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου