"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η Επιτροπή Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ) του Δήμου Πέλλας

  
 κλικ για μεγέθυνσηΟρίστηκαν με Απόφαση του Δημάρχου Πέλλας τα μέλη της Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ) του Δήμου Πέλλας τα οποία έχουν ως εξής:
A. 1. Παπαστεργίου Κων/νος του Γεωργίου, δημοτικός υπάλληλος του κλάδου ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με βαθμό Γ’, με αναπληρωτή του τον Χρυσάνθου Γεώργιο του Νικολάου, δημοτικό υπάλληλο του κλάδου ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με βαθμό Δ’.

2. Μπαντούλα Ασημίνα του Ζαφειρίου του κλάδου ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με βαθμό Δ’, με αναπληρωτή τον Καραγιάννη Μιχαήλ του Γεωργίου του κλάδου ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων με βαθμό Ε’ (εκπρόσωποι ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας)

3. Αρνάκη Ελένη του Κων/νου ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικό, με αναπληρώτρια της την Γεωργιάδου Πελαγία του Αναστασίου ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικό (εκπρόσωποι του ΤΕΕ Ν.Πέλλας)

4. Μαυρίδη Ευστάθιο ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικό (εκπρόσωπο του ΣΑΔΑΣ-Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων)


B. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται ο Παπαστεργίου Κων/νος.

Γ. Η επιτροπή θα συνεδριάζει ημέρα Παρασκευή ανά δεκαπενθήμερο στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Πέλλας και θα ασχολείται με θέματα που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Πέλλας.

Δ. Για τη γραμματειακή υποστήριξη της ανωτέρω Επιτροπής ορίζεται γραμματέας η δημοτική υπάλληλος Κουτσού Δόμνα του Απόστολου ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Ε’ με αναπληρώτρια τη δημοτική υπάλληλο Καρανικόλα Ξανθίππη του Νικολάου του κλάδου ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού με βαθμό Γ’.
πηγή:Λόγος της Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου