"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Σφράγισε» την παραμονή η Αναγέννηση Γιαννιτσών


Πιο αποφασισμένη για τη νίκη αποδείχτηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς επικράτησε 2-1 του Πλατανιά και επισφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Γιώργος Ιορδανίδης άνοιξε το στο 11’ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 60’ ισοφάρισε προσωρινά για τον Πλατανιά ο Μαρτσάκης. Στο 63’ όμως ο Στεφανίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Τη νίκη που θα την απομάκρυνε κι άλλο από τη γραμμή του υποβιβασμού έψαχνε η Αναγέννηση Γιαννιτσών κόντρα στον Πλατανιά...

... με τους Χανιώτες να στοχεύουν στη βελτίωση της θέσης τους ενόψει πλέι οφ. Και οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, καταφέρνοντας στο 11’ να προηγηθούν στο σκορ. Ο Γιώργος Ιορδανίδης με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Καραογλανίδη. Η Αναγέννηση διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είχε κάποιες ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Πλατανιάς επιχείρησε να ισορροπήσει στο παιχνίδι, με την είσοδο του Πάγκαλου να του δίνει πιο επιθετική πνοή. Και στο 60’ ο Μαρτσάκης με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Όμως οι πανηγυρισμοί των Χανιωτών δεν κράτησαν πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα η ομάδα των Γιαννιτσών πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ. Ο Παπαδόπουλος έκανε λανθασμένη έξοδο σε σέντρα των γηπεδούχων και ο Στεφανίδης προ κενής εστίας έγραψε το 2-1. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Μπαξεβάνος, Χατζόγλου (43’ Μπέκα), Σερέτης, Τσικνίδης (90+2’ Τοσουνίδης), Στεργίδης, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Καρακάσογλου (75’ Παπαδόπουλος Θ.), Στεφανίδης.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Παπαδόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Μαρτσάκης, Τζανής, Ναζλίδης, Παληγεώργος, Δέντσας (46’ Πάγκαλος), Μαραγκός (87’ Χαϊκάλης).
πηγή: http://pelladothe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου