"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τέσσερα tips για να χάσετε ευκολότερα κιλά


Η απώλεια βάρους δεν χρειάζεται να είναι μαρτυρική διαδικασία. Υιοθετείστε αυτές τις συνήθειες και γίνεται πιο λεπτή αλλά και πιο υγιής από τις πρώτες κιόλας μέρες....

1) Ένα μεγάλο, ισορροπημένο πρωινό

Ένα πλήρες γεύμα πρό μεσημβρίας, αποτελούμενο κυρίως από υδατάνθρακες και πρωτεΐνες διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ζαχάρου και καταπολεμά την πείνα, κρατώντας σας μακριά από το να πέσετε με τα μούτρα στο πρώτο ανθυγιεινό σνακ που θα βρείτε μπροστά σας.

2) Προσοχή στο αλκοόλ
Ένα φαινομενικά αθώο κοκτέιλ μπορεί να στοιχίσει, στο σώμα σας, εκατοντάδες θερμίδες που δεν κάνουν και τίποτα για την καταπολέμηση της πείνας. Προσπαθείστε να καταναλώνετε αλκοόλ μόνο τα Σαββατοκύριακα ή προτιμήστε κρασί, ελαφριά μπύρα ή τζιν τόνικ- και τα τρία αυτά ποτά περιέχουν περίπου 100 θερμίδες το ποτήρι.

3) Φρούτα δύο φορές την ημέρα
Τα φρούτα δεν περιέχουν λιπαρά και αποτελούνται κυρίως από νερό, οπότε σας δημιουργούν αίσθημα κορεσμού, αποτρέποντάς σας από το να φάτε περισσότερο από το κύριο γεύμα σας. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε για τους υδατάνθρακες που περιέχουν, αφού είναι από τους υγιεινούς υδατάνθρακες που είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες.

4) Κοιμηθείτε περισσότερο
Σύμφωνα με έρευνες, το να πηγαίνετε στο κρεβάτι 30 λεπτά νωρίτεραμ και να ξυπνάτε μισή ώρα αργότερα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες διατροφικές επιλογές. Ακόμα, ένας καλά ξεκούραστος οργανισμός, είναι λιγότερο επιρρεπής στην κατανάλωση σνακ από εξάντληση ή στρες.
 http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου