"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Η Θεατρική Παράσταση «Από την Πρώτη Στιγμή» στα ΓιαννιτσάΤην κωμωδία του Ιωάννη Χαλαντώνη, «Απ΄ την πρώτη στιγμή», με τον Αλέξη Γεωργούλη και την Μαρία Σολωμού, παρουσιάζει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 9.00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.
Πρόκειται για μια ερωτική κωμωδία που θίγει την πιο διαχρονική συνήθεια του νεοέλληνα του "ό,τι δηλώσεις είσαι" ...αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται και δεν επιτρέπει σε κανένα να κρατήσει οποιαδήποτε πλαστή εικόνα έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του.
Χωρίς εξαιρέσεις αυτό το φαινόμενο εφαρμόζεται ως κανόνας στις περιπτώσεις των ηρώων μας...

Η Νάντια Γερασιμίδου ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας με όνειρο κάποια στιγμή να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός εγκλωβίζεται στο διαμέρισμα ενός φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, του Φίλιππου Πετρόπουλου.  Τα προσωπεία και οι μάσκες των ηρώων πέφτουν οι συγκρούσεις γίνονται πιο σφοδρές και το αποτέλεσμα είναι να βιώσουν τον εντονότερο έρωτα της ζωής τους. Το διαμέρισμα του Φιλίππου μετατρέπεται σε ερωτικό πεδίο μάχης και μια ξεκαρδιστική ρομαντική ιστορία είναι πια γεγονός.
Από την πρώτη στιγμή  οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή... στιγμές τρέλας, αναπάντεχες επαφές, αμηχανίες φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής... Θα βρει ο ένας στον άλλο το ταίρι του;
Παίζουν:  Αλέξης Γεωργούλης  - Μαρία Σολωμού
  Συντελεστές
Θεατρική Διασκευή: Αλέξης Γεωργούλης
Σκηνοθεσία: Αλέξης Γεωργούλης
Σκηνικά-Κοστούμια: Έλενα Χριστούλη
Μουσική:  Γιάννης Μακρίδης
Φωτισμοί: Μιχάλης Μπούρης
Τιμές εισιτηρίων : γενική είσοδος 17 €- φοιτητικό ανέργων 13 €
Προπώληση  Εισιτηρίων στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, από Τετάρτη 10  Απριλίου, από 9.00 π.μ. έως 2.00μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 23820- 84381.
πηγή:http://pelladothe.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου