"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Μίμης Πανίδης:Είστε αχάριστος κ.Στάμκο!



Συνέχεια στο σήριαλ της ανοιχτής κόντρας μεταξύ Δημάρχου Πέλλας κ.Στάμκου και του φοροτεχνικού-εκδότη της εφημερίδας «Λόγος της Πέλλας» κ.Πανίδη. Αυτή τη φορά ήταν ο κ.Πανίδης που σήκωσε το γάντι και απάντησε με απαξιωτικό ύφος στις δηλώσεις Στάμκου.
Συγκεκριμένα στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας του(Τετάρτη25-7)  ο εκδότης αφού παραθέτει την απάντηση του Δημάρχου(όπως ήταν υποχρεωμένος άλλωστε να κάνει) κλείνει με ένα δηλητηριώδες σχόλιο. Συγκεκριμένα σημειώνει:..

  
«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια προς την εφημερίδα,(σ.σ.  ειρωνεία) τους δημοσιογράφους και τον εκδότη - ιδιοκτήτη της. Τον υπενθυμίζουμε μόνο ότι την αχαριστία δεν την συγχωρεί ούτε ο Θεός» (σ.σ. και εδώ το δηλητήριο).
Οι γνωρίζοντες καλά την ιστορία των παλαι ποτέ κολλητών και συνεργατών (Πανίδη και Στάμκου) κάνουν πια λόγο για έναν ακήρυχτο πόλεμο που ξεκίνησε ένα μήνα μετά την ορκωμοσία Στάμκου, και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν, οι σκληρές και αδυσώπητες μάχες δεν έχουν ακόμη δοθεί!! Και τούτο το συμπεραίνουν από  την οργή και την πικρία του κ.Πανίδη καθώς θεωρεί πως έπεσε ουσιαστικά θύμα εκμετάλλευσης από τον κ.Στάμκο. Έτσι  εμφανίζεται αποφασισμένος να πει "ενδιαφέρουσες ιστορίες" που αφορούν στο παρασκήνιο των δημοτικών εκλογών ,την λήψη του χρίσματος από τον κ.Στάμκο αλλά και τη αγωνιώδη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, ευθύνη που όλοι οι εμπλεκόμενοι θυμούνται ότι σε κρίσιμο σημείο είχε αναλάβει προσωπικά ο κ.Πανίδης.
πηγή: http://pelladothe.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Γιατί μου θυμίζουν τις λαϊκές ρήσεις:
    α)"Τρώγονται σαν τα κοκκόρια"
    β)"Δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα"

    "Ντροπή σας" λέμε όλοι οι υπόλοιποι δημότες που ανεχόμαστε τα παιδιαρίσματά σας.
    Στρωθείτε στην δουλειά γιατί γι' αυτό σας ψήφισαν οι δημότες του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή