"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εξαρθρώθηκε σπείρα απατεώνων απο την Αθήνα.Είχαν εξαπατήσει τρεις και στα Γιαννιτσά.


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε κύκλωμα το οποίο αποτελείται από 11 άτομα και εξαπατούσε επιχειρηματίες και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.
Θύματά τους έπεσαν τουλάχιστον τρείς επιχειρηματίες της περιοχής Γιαννιτσών με απώλειες αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Η σπείρα εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής. Από την Αστυνομία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 11 ατόμων, εκ των οποίων 10 είναι Έλληνες και ένας αλλοδαπός από το Ιράκ. Οι τέσσερις από αυτούς συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο, την Πέμπτη ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Τα άτομα του κυκλώματος παρουσιάζονταν ως έμποροι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια σε επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα και, αφού κέρδιζαν την εμπιστοσύνη τους, προχωρούσαν στην αγορά μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων ή μηχανημάτων, τα οποία εξοφλούσαν με ακάλυπτες επιταγές ή συναλλαγματικές χωρίς αντίκρισμα. Στην συνέχεια πωλούσαν τα εμπορεύματα σε χαμηλές τιμές, σε άλλους εμπόρους και ιδιώτες.
Η Αστυνομία διερεύνησε το περιστατικό μετά από καταγγελία Κρητικού επιχειρηματία. Μετά την έρευνα οι Αρχές εξιχνίασαν 20 περιπτώσεις από τις οποίες η σπείρα είχε κέρδη πάνω από 1.300.000.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της σπείρας.
πηγή: http://pelladothe.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου