"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η Ακαδημία ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών σε Τουρνουά μπάσκετ στη Θεσ/νίκη

altΜαζική ήταν η συμμετοχή των αθλητών στο Τουρνουά φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, μικρών ηλικιών, που διοργάνωσε το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 στην Θεσσαλονίκη η Ακαδημία «HOOP» του Γιώργου Μασλαρινού και συμμετείχε η Ακαδημία του συλλόγου «ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα στο Τουρνουά, το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν 3 φιλικά παιχνίδια με την συμμετοχή συνολικά 104 αθλητών από τα Γιαννιτσά (52 αθλητές) και από την Θεσσαλονίκη (52 αθλητές). 
Στο Τουρνουά κυριάρχησαν η ομαδικότητα και το συλλογικό πνεύμα,  στη βάση μιας απόλυτα ταυτισμένης φιλοσοφίας και των δύο Ακαδημιών.
Οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών Γιώργος Μασλαρινός (Θεσσαλονίκης) και Γιάννης Κασιμίδης (Γιαννιτσών), μετά το τέλος του Τουρνουά εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για τα παιχνίδια που έγιναν, αλλά και την ικανοποίησή τους για την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές τους.
Πιο αναλυτικά:
Γιώργος Μασλαρινός: «Κατ΄ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω την Ακαδημία των Γιαννιτσών για την συμμετοχή της στο Τουρνουά και προσωπικά τον κ. Γιάννη Κασιμίδη για την αμοιβαία συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με έναν βασικό στόχο: Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία να παίξουν για να αγαπήσουν το άθλημα του μπάσκετ. Στο μέλλον παρόμοιες πρωτοβουλίες σαν αυτή θα επαναληφθούν ώστε οι μικροί καλαθοσφαιριστές να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αθλήματος».
Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν μια σημαντική εμπειρία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και προσωπικά στον Γιώργο Μασλαρινό. Σε ένα όμορφο γήπεδο και σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, η πρωτοβουλία που πήρε η Ακαδημία HOOP έδωσε σημαντικό περιεχόμενο στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη της συλλογικότητας και του ομαδικού πνεύματος μέσα από το άθλημα του μπάσκετ. Και αυτό στις μικρές ηλικίες έχει την δική του  ιδιαίτερη σημασία».
Φωτογραφίες από στιγμιότυπα του τουρνουά μπορείτε να δείτε στην  ιστοσελίδα της ακαδημίας μας megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου