"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αστέρια του μπάσκετ στα Γιαννιτσά


Το Σάββατο 9 Ιουνίου, ο Δήμος Πέλλας θα διοργανώσει φιλικό αγώνα μεταξύ των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, με καλαθοσφαιριστές όλων των συλλόγων του Δήμου Πέλλας, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Την ομάδα βετεράνων καλαθοσφαιριστών αποτελούν, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Νάσος Γαλακτερός, ο Νίκος Μπουντούρης, ο Άγγελος Κορωνιός, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο Νίκος Σιούτης, ο Βασίλης Ντάκουλας, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος, ο Γιώργος Μασλαρινός, ο Νίκος Κούβελας, ο Κουντουράκης Χρήστος, και ο πρώην διεθνής μας σέντερ Ευθύμης Ρετζιάς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στέλιος Συμεωνίδης , πρώην Διεθνής Διαιτητής και πρόεδρος Διαιτητών Ελλάδος. Η ομάδα του Δήμου Πέλλας θα στελεχωθεί από παίκτες που προτείνουν όλοι οι σύλλογοι του Δήμου Πέλλας: ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΓΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών ΄΄ Έλλη Μυστακίδου΄΄ , ώρα 7μμ. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και τα χρήματα θα δοθούν στο γεύμα αγάπης του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών και στο εκκλησιαστικό ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης ΄΄Παναγία η Οδηγήτρια΄΄. Τηλεοπτική κάλυψη αγώνα : Πέλλα τηλεόραση Περιγραφή αγώνα :Γιώργος Χατζηχρήστος - ΄΄ματιές Πέλλας ΄΄ Στην έναρξη και στα διαλείμματα του αγώνα το studio γυμναστική Βασίλη Βαρσαμά, θα παρουσιάζει χορούς latin , free latin, hip hop, ενώ η παρουσίαση των παικτών θα ξεκινήσει με το χορό ΄΄Ζορμπάς΄΄. Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές – χορηγούς της εκδήλωσης: - ουζερί ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ -GOODY΄S -ΧΑΧΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – αρτοποιείο, DENIS BAKERY -ΒΟΥΒΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ανθοπωλείο -ΧΟΥΣΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -MY STUDIO- φωτογράφηση αγώνα – www.my-studio.gr - ΡΩΜΑΣ ΚΩ/ΝΟΣ – εργαστήριο τοπικών προϊόντων Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Πέλλα τηλεόραση, το ράδιο Πέλλα, και οι εφημερίδες Γιαννιτσά και Πρωινή του Ν.Πέλλας. Προπώληση εισιτηρίων : ΓΕΡΜΑΝΟΣ, FITNESS CENTER, PERFECT FITNESS CLUB, GOODY΄S, ουζερί ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ, CAFÉ ΕΠΟΧΕΣ, καφενείο ΄΄Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ΄΄στο παλιό ρολόϊ, πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΣΕΒΑΣΤΙΑΔΗΣ Τα εισιτήρια του αγώνα είναι ειδικού τύπου, ώστε να μπορούν, όσοι επιθυμούν, να πάρουν τα αυτόγραφα των ινδαλμάτων τους! Καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση, να επικοινωνούν με το γραφείο αθλητισμού Δήμου Πέλλας , τηλ 2382 3 50809, υπεύθυνη Δώρα Συλλέκτη. Προσοχή : Δεν θα σταλούν προσκλήσεις. Δεν υπάρχουν αριθμημένες θέσεις. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων παρακαλούνται να προσέλθουν στο γυμναστήριο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
πηγή: http://dhmoths.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου