"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

2η Γενική Συνέλευση εργαζομένων Γ.Ν. Γιαννιτσών


alt
 κλικ για μεγέθυνση
Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών, λόγω των παράνομων και άδικων πολιτικών του Υπουργείου , που ενώ θα έπρεπε το Νοσοκομείο Γιαννιτσών με τη συγχώνευση των δύο Νοσοκομείων να αποτελεί την έδρα του ενοποιημένου νέου οργανισμού (Νοσοκομείο Πέλλας) , με πολιτικές τύπου...

κόψε-ράψε , μειώσανε αρχικά τις κλίνες του Νοσοκομείου Γιαννιτσών , αυξάνοντας ταυτόχρονα τις κλίνες του Νοσοκομείου Έδεσσας , παρουσιάζοντας ως εκ θαύματος τα δύο Νοσοκομεία ισοδύναμα.Αποτέλεσμα των προαναφερομένων ενεργειών ήταν η κατάφορα καταχρηστική και αυθαίρετη Υπουργική Απόφαση , που ορίζει το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ως δορυφόρο του Νοσοσκομείου Έδεσσας και τώρα κινδυνεύουμε ή να κλείσουμε ή να μετατραπούμε σε Κέντρο Υγείας.
Στη σημερινή Γενική Συνέλευση , αποφασίσθηκε ομόφωνα:
Η καταδίκη των προκλητικών, άδικων και παράνομων πολιτικών του Υπουργείου Υγείας σε ότι αφορά στην έδρα των δύο Νοσοκομείων και ζητείται:
  • Ο ορισμός της έδρας του νέου ενοποιημένου οργανισμού (Νοσοκομείο Πέλλας) να γίνει στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών
  • Την επαναφορά του αριθμού των κλινών στις πραγματικά αναπτυγμένες κλίνες του
  • Την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας σε Περιφερειακό, που αυτός ουσιαστικά είναι και ο πραγματικός του ρόλος εδώ και αρκετά χρόνια.
Η Συντονιστική Επιτροπή                                        Ο Πρόεδρος
Γενικής Συνελευσης                                  του Σωματείου Εργαζομένων
πηγή: http://www.karatzova.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου