"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

"Νοιάζομαι". Η νέα ομάδα εθελοντών στα Γιαννιτσά.Mια νέα εθελοντική ομάδα με πολλή όρεξη για κοινωνική εργασία και προσφορά δημιουργήθηκε στην πόλη μας και φιλοδοξεί να ανοίξει τα φτερά της σε ολόκληρη την περιοχή μας.Η νεοσύστατη εθελοντική ομάδα «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» με έδρα τα Γιαννιτσά αποτελείται από 22 συμπολίτες μας που έχουν ολοκληρώσει το σεμινάριο εθελοντισμού με τίτλο «Από το Εγώ στο Εμείς». Η εθελοντική ομάδα αναλαμβάνει την πρωτοβουλία σε πρώτη φάση:
1)Συλλογή φαρμάκων.....

2)Φροντίδα του περιβάλλοντος.
Στο παραπάνω πλαίσιο ζητάει την προσφορά φαρμάκων που δεν έχουν λήξει και είναι σε καλή κατάσταση (εκτός από σιρόπια ανοιγμένα) για να διατεθούν σε άτομα και οικογένειες που τα έχουν άμεση ανάγκη.
Τα φάρμακα θα μπορούν να συγκεντρώνονται:
1) Ισόγειο Δήμου Γιαννιτσών: Τμήμα κοινωνικής προστασίας Υπόψη κα. Σιταρά Σιμώνη ( εκπρόσωπος εθελοντικής ομάδας) τηλέφωνο επικοινωνίας 2382350827 από τις 9:00 έως 14:00.
2) Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών -Σύλλογος Καρκινοπαθών Γιαννιτσών Υπόψη κ. Καρπούζα Γιώργου (εκπρόσωπος εθελοντικής ομάδας) 2382028075 Δευτέρα έως Τετάρτη από 9:00 έως 14:00.
πηγή: http://pelladothe.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου