"Το μεν ισχυρόν γενέσθαι, της φύσεως έργον. Το δε λέγειν δύνασθαι τα συμφέροντα τη πατρίδι, ψυχής ίδιον και φρονήσεως" "ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΝΑ ΛΕΣ: ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΩΘΕΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!" Νίκος Καζαντζάκης

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ
Καθημερινή είναι η κακή κυκλοφοριακή κατάσταση εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης μας(των Γιαννιτσών).
Οι προσπάθειες των αρμόδιων αρχών είναι ανεπιτυχείς γιατί γίνονται από υποχρέωση και με καθόλου προγραμματισμό και μελέτη.
Τώρα τελευταία  μάλιστα έχουν εγκαταληφθεί τελείως οι ενέργειες αποτροπής του χάους στο οποίο έχουμε περιέλθει.
Η τροχαία Γιαννιτσών (ανεπίσημα)δείχνει ως υπεύθυνο τον δήμο(δημοτική αστυνομία)  και ο  δήμος κοιτάζοντας λοξά και σφυρίζοντας αδιάφορα ,δείχνει  την τροχαία.
Συγχαρητήρια και στους δύο!!!
Το αποτέλεσμα είναι αυτό το χάλι που βιώνουμε καθημερινά.Ένα χάλι  και μία απαράδεκτη  κατάσταση που ανεχόμαστε  με απάθεια οι υπόλοιποι και το μόνο που κάνουμε είναι να την συζητάμε μεταξύ μας,στις καφετέριες,τα καφενεία, τους καναπέδες και τις πολυθρόνες και εκεί τελείωνει η δική μας ευθύνη.
ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ!!!  Είμαστε συνυπεύθυνοι όλοι(οι δημότες)οι πολίτες για αυτά που συμβαίνουν.
Κανένας δεν μας κάνει χάρη όταν κάνει ορθά και σωστά την δουλειά του.
Αντίθετα μάλιστα,όταν δεν την κάνει ορθά,μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας και το κάνει και επιδεικτικά.
Εμείς πότε θα αντιδράσουμε;
Πότε θα τους καταγγείλουμε;
Ως πότε θα ανεχόμαστε την τεμπελιά και την ανεπάρκειά τους;
Πότε θα οργανωθούμε και θα  απαιτήσουμε από τους «υπευθυνοανεύθυνους»φορείς και υπηρεσίες να πράξουν το αυτονόητο και να κάνουν σωστά αυτό για το οποίο πληρόνονται από τους δικούς μας φόρους και κρατήσεις ;

Το ιστολόγιο(Blog) “ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ” αποφάσισε να αντιδράσει και να αναδείξει μέσα από τις ηλεκτρονικές του σελίδες όλα όσα  συμβαίνουν καθημερινά στην πόλη μας και μας ενοχλούν.
Βοηθήστε μας για να πετύχουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την πόλη μας προς το καλύτερο και φυσικά προς όφελος όλων των συμπολιτών μας.

«Μαζί μπορούμε καλύτερα,δυνατότερα,περισσότερα...»

Δείτε χάλι στην περιοχή του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ μας:

Οδός Οδυσσέα Ελύτη(οδηγεί ως κύρια οδός στο νοσοκομείο) στη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου(είναι κύρια είσοδος της πόλης).Τα λεωφορεία είναι συχνά-πυκνά  σταθμευμένα στο συγκεκριμένο σημείο,εμποδίζοντας την κυκλοφορία και  θα γίνουν αιτία τροχαίου δυστυχήματος για χάρη της  διευκόλυνσης των παρανόμων οδηγών και  ιδιοκτητών τους.
 Τέσσερα(4)λεωφορεία σταθμευμένα,δύο απέναντι σε δύο και εμπρός η στροφή .
Δείτε τί συμβαίνει στην είσοδο του Νοσοκομείου μας και τους  δρόμους που το περιστοιχίζουν:

Η αρχή είναι πάντα δύσκολη,αλλά εμείς  ήδη αρχίσαμε και θα συνεχίσουμε  με μεγαλύτερη προσπάθεια και πολλές φωτογραφίες και  βίντεο(αν είναι απαραίτητο),για να αναδειχθούν και να γνωστοποιηθούν στους πολλούς τα στραβά και τα παράνομα,οι κακοτεχνίες και τα επικίνδυνα,η αμέλεια και ο ωχαδερφισμός των λίγων  εις βάρους των πολλών και της ίδιας της πόλης.
Παλεύουμε και αγωνιζόμαστε για το καλό της πόλης που ζουμε εμείς και τα παιδιά μας-δηλαδή  προς όφελος όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου